Intervju med Daniel Massie

(Nr 17 - 2010) På bakgrunn av at studentparlamentet ved Høgskolen i Oslo (HiO) nylig hadde valg av ny leder og nestleder, som er to heltidsstillinger som skal jobbe for å representere parlamentet og studentene i den dagelige driften, har vi i Friheten valgt å ta en prat med den nyvalgte lederen Daniel Massie.

 

Av Jørgen Hovde og Robin Bergseth

 

Daniel er en engasjert mann på 22 år, som ble valgt inn i studentparlamentet høstsemesteret 2009. Dette ga han ham mersmak, og ser på det som en stor ære å nå ha fått tillitten av parlamentet til å være leder. Massie mener det er en stor utfordring å kunne opprette og videreutvikle kommunikasjonen mellom studentene og administrasjonen, i tillegg til kommunikasjonen mellom studentene og parlamentet. Etter at han hadde stått på sammen med studentene fra hans studieavdeling for å forbedre studiet og opprette en kontakt med potensielle arbeidsplasser etter endt studie, ble han motivert til å prøve seg i studentpolitikken.

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering