eAvis og abonnement

Velkommen til Avisa Frihetens egen eAvis!

Allerede papirabonnement og vil ha tilgang?

1. Registrer deg her

2. Nederst i registreringsskjemaet står det "Kombiabonnement" til kr. 0,-. Velg dette. Du får tilgang innen 48 timer etter registrering. Ta kontakt dersom du står fast eller lurer på noe

3. Når du har fått tilgang trykker du i toppmenyen på "eAvis" og så "Innlogging". Du får da tilgang når du forsøker å gå til Årets aviser og Papirarkiv i eAvis i hovedmenyen.

 

Ny abonnement på eAvisa:

1. Registrer deg her

Under registreringen får du valg om å kjøpe abonnement nederst på siden. Du kan også kjøpe abonnement i ettertid, du vil få spørsmål om dette når du forsøker å gå til et abonnementsbegrenset område.
Du kan nå bruke ditt abonnement (har du valgt bankbetaling må du vente til vi har registrert din innbetaling).
Du får kjøpt flere ulike abonnement, kr. 50 per uke, kr. 400 per halvår og kr. 790 per år

3. Når du har fått tilgang trykker du i toppmenyen på "eAvis" og så "Innlogging". Du får da tilgang når du forsøker å gå til Årets aviser og Papirarkiv i eAvis i hovedmenyen.

Ny abonnement på bare papiravis:

Gå til dette skjemaet og fyll inn navn og adresse - så vil du iløpet av 14 dager få din første utgave. Avisa utkommer to ganger per måned (26 utgaver per år). Abonnement koster kr. 100 per måned, kr. 270 per kvartal, kr. 500 per halvår eller kr. 950 per år. Dette inkluderer fri tilgang til eAvisa og arkivet. For å få det må du gjøre slik som det står lengre opp på siden i tillegg

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lag historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard Redaktør: Terje Bjørlo Nett: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 2018 - Republisering

Nettløsning ANS NyFritid Media