Partileder Siv Jensen ser ikke helt fornøyd ut ved dette bedriftsbesøket. Kanskje har hun her truffet på noen muslimer eller fagorganiserte?
Partileder Siv Jensen ser ikke helt fornøyd ut ved dette bedriftsbesøket. Kanskje har hun her truffet på noen muslimer eller fagorganiserte?

På FRPs nylig avholdte og showpregete landsmøte på Gardermoen sto partileder Siv Jensen som sedvanlig fram med sterke angrep på den sittende regjering og dagens politikk i Norge.

 

Av Knut Eide

Innbyggerene her i landet blir i dag styrt av sosialister og kommunister som kommer til å ødelegge nasjonen med sitt ukritiske innslipp i landet av muslimer og banditter var en av hennes påstander. I tillegg prøver de samme styresmakter å ruinere det norske folk med alle slags skatter og avgifter slik at vi alle snart er personlig konkurs og må over på statlig forsorg ifølge henne. Ironisk nok foreslo hun samtidlig fra talestolen å sparke hele ledelsen i NAV som ifølge Siv Jensen var totalt udugelig. Så hvem som skulle stå for en slik organisering og utbetaling av penger ved en eventuell statlig forsorg må vel bli et åpent spørsmål antar jeg. Mulla Krekar kunne det iallefall ikke være, for han skulle ifølge samme Siv Jensen arresteres og holdes i forvaring til han eventuellt kunne sendes ut av landet. (Meget merkelig forresten at han ikke umiddelbart skulle skytes, eller momentant settes på første fly ut av landet. Men kanskje var det askeskyen fra Island som på landsmøtetidspunktet forhindret dette?)

 

Store bompengeproblemer

Som ventet ble det mye bråk på landsmøtet rundt spørsmålet om veier og bompenger. Et tidligere lansert FRP forslag om å ekskludere fra partiet alle medlemmer som tidligere hadde stemt for godkjenning av slike bompengeordninger hadde selvsakt ingen mulighet til å få noe reelt flertall på landsmøtet. Et slikt vedtak ville jo ha betydd at FRP måtte sparke ut av partiet storparten av sine representanter i de fleste folkevalgte organer rundt omkring i landet. Imidlertid måtte det overfor opinionen og media statueres et eksempel, og denne gang gikk det ut over den tidligere «gullgutten» og broileren i FRP, ordførerer Terje Søviknes i Os som allerede i 2004 stemte for veibom, og lenge har forsvart bompengeinnkreving i sin kommune. Under valget til sentralstyret i FRP ble han klart vraket til fordel for den selværklærte bompengemotstanderen Bård Hoksrud. Så Søviknes sin framtidige karriere i FRP er nå blitt et meget åpent spørsmål. Men kjenner vi den karen rett så har han sikkert fortsatt sikret seg en del disipler og tilhengere på grasrotplan i FRP. Så det er slett ikke sikkert at man har hørt siste ord fra ham i tiden som kommer.

 

Kommunistisk hjernevasking av norske barn

Også flere lærebøker i den norske grunnskolen fikk det glatte laget av noen FRP topper. Spesielt en bok i samfunnsfag for ungdomstrinnet som  heter Kosmos ble utsatt for stor kritikk. I denne boken som er utgitt av Fagbokforlaget blir det bl.a. reist et relevant spørsmål til elevene om krig alltid er den beste måten å bekjempe terrorisme på. Slike venstrevridde og forferdelige tanker måtte ikke hodene på våre barn bli besudlet med mener FRP. Dette var så ødeleggende for vår oppvoksende slekt at FRP nå forlanger at det igjen blir opprettet et statlig sensurutvalg for alle norske lærebøker. Ifølge en FRP representant som samtidig opptrådde på NRK radio var det sikkert sosialister og kommunister som hadde forfattet denne forferdelige Kosmos boken med det spesifikke mål å hjernevaske våre barn! Slike tåpelige uttalelser fra FRP bør vel vi kommunister egentlig bli meget beæret over, vårt syn har jo alltid vært at våpen og krig aldri løser noen nasjonale samfunnsproblemer!

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering