Tvillingtårna ble sprengt
En artikkel publisert i det vitenskapelige tidsskriftet «Open Chemical Physics Journal», (Harrit N.H. et. al. (2009): Active Thermite Material Discovered in Dust from the 9/11 World Trade Center Catastrophe. 2, 7-31), legger fram uomtviste- lige bevis for innhold av sprengstoff (thermite) i prover sam- let fra stovet etter sammenrasingen av Tvillingtarnene (WTC) og Bygning 7 (WTC7) i New York 11. september 2001.

Av Bjarne Johansen

Thermite er et hoyeksplosivt stoff som hovedsakelig bestar av aluminium og jernoksyd, og brukes for a kutte stal i kon- trollert riving av boligblokker og skyskrapere, og er ellers brukt i bade sveising og til mi- lit?re formal. Sprengstoffet som er funnet kalles nano-thermite eller superthermite. Det gir hoyere varme og eksploderer ved la- vere temperatur enn normal thermite. Funnet av thermite kan for- klare strommen av smeltet stal (ikke aluminium) fra et av tar- nene etter flycrashet, og det faktum at stal la smeltet i rui- nene i mer enn en maned etter angrepet. Det er ingen annen vitenskapelig forklaring pa det enn bruk av super-thermite, som kan na en temperatur pa 3500 grader celsius, mens brennende flydrivstoff maksi- malt kan na 285 grader celsius. Det vil ogsa forklare det ellers fysisk umulige frie fallet av de tre bygningene, og hvordan de kunne falle sa ensartet. Dansk TV2-nyheder har in- tervjuet en av de 8 forfatterne bak artikkelen, Niels Harrit ved Avdeling for Kjemi, Uni- versitetet i Kobenhavn. ( www.youtube.com/ watch?v=8_tf25|x_3o). Harrit konkluderer med at nano- thermite forarsaket kollapset av bygningene. Det er snakk om mikromengder «ureagert nano-termitt» funnet i provene fra Ground Zero, som av en eller annen grunn ikke er ek- splodert. Uten a ville spekulere s?rlig utover funnene, var det maten tarnene ramlet pa, en perfekt tidsinnstilt kollaps- sekvens hele veien ned, som fanget interessen hos Harrit. S?rlig kollapsen av WTC7, den tredje skyskraperen har opptatt den danske forskeren. «Den kollapset 7 timer etter tvillingtarnene, og det var bare to fly.

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering