Massemord pa fattigfolk ved hjelp av de forferdeligste vapen er demokrati og kamp for «det  gode», bare det skjer i Nato-regi.
Massemord pa fattigfolk ved hjelp av de forferdeligste vapen er demokrati og kamp for «det gode», bare det skjer i Nato-regi.
Erik Solheim og Kristin Halv- orsen startet for alvor sine karrierer som borgerlige po- litikere da de under Balkan- krigen gikk inn for at Nato skulle bombe Serbia.

Av Jan Harstad

Denne bombingen var opptak- ten til det nye konseptet for Nato; out of area. Nato ble et- terpa dratt inn i Irak-krigen og Afghanistan-krigen. Ikke noe normalt menneske kan unnga a se at Nato funge- rer som en internasjonal h?r- styrke for den vestlige verden. Men det stopper ikke her: pla- nene framover gar ut pa at land som Japan, Australia, Brasil og Sor-Afrika skal inn i Nato. Na kommer vi ikke videre pa denne tanken uten a fortelle at alle de sentrale personene i Obama-administrasjonen har sin bakgrunn fra folgende organisa- sjoner: Council of foreign Rela- tions, The Trilateral Commis- sion og Bilderberggruppa som na nettopp har avsluttet sin ar- lige konferanse i Hellas. Alle disse organisasjonene gar inn for en New World Order som betyr One World Govern- ment med en h?r og en valuta. De mest beromte Bilderberg- journalistene heter Daniel Estulin og Jim Tucker som al- lerede har fatt ut noe av det som ble diskutert i ar: skal man gjore krisa i verdensokono- mien lang eller kort, skal man omdanne Verdens Helseorga- nisasjon til et globalt helse- departement, skal man lage et globalt finansdepartement som bygger pa det Internasjonale Pengefondet? Skal man lage en avtale om International Crimi- nal Court, skal det komme en global skatt pa utslipp av kar- boner, skal Lisboa-avtalen fa en ny behandling etter at Irland vaget a si nei? Jim Tucker skriver: «But Bilderberg owns President Obama, who sees himself as a ”citizen of the world”». De klassiske marxistene var ogsa globalister, men det var pa den motsatte plattformen; at arbeiderklassen skulle for- brodre seg internasjonalt og globalisere verden ut fra sine interesser. Den moderne globalismen tar sikte pa at banksjefene, industrikonsernene og tekno- krater skal styre verden i stor- borgerskapets interesser, men for a fa til dette kreves smarte midler,smart retorikk og en helt ny image. Obama er verdens- imperialismens nye image, pre- sentert som fredens mann. Obama har allerede satt ny re- kord i Pentagons krigsbudsjett til over 800 milliarder dollar, det er 4 % okning fra Bush. General Stanley McChrystal er na innsatt som leder for krig- foringen i AfPak, sjef for de mest kjente og brutale av alle spesialstyrker i USA. Det det her handler om er a balkanisere Sentral-Asia for a demme opp for Kina og Russland samt fa rest-Pakistan inn i Nato. Overalt hvor Nato er na handler det om krigforing for One World Government. De landene som motsetter seg dette skal milit?rt nedkjempes og forst dreier det seg om Sen- tral-Asia, deretter Russland, sa Kina. Dette er ikke hemmelige konspiratoriske tanker, men saker du kan lese i milit?re webber og pa tenketanker apne for enhver.

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering