friheten

avisa med Nyhetene bak Nyhetene - 78. årgang

NTB Scanpix
NTB Scanpix

Endelig ble diktatoren avsatt!

Den korrupte, militaristiske og undertrykkende marionett"president" ble styrtet av et overbevist, urokkelig koreansk folk, som med sine massedemonstrasjoner (og to drepte av politiet) har påvirket høyesterettens beslutning.

Som dattera til Okkupert Koreas fascistisk diktator (på 60 og 70-tallet), ledet hun en nådeløs forfølging av venstreopposisjonen, der for eksempel Det Forente Framskrittspartiet ble oppløst og sine lederene domt med opp til 12 års fengsel, med falske anklagelser. Det er nok å kjempe for mer rettferdighet, eller til og med det å ha kontakt med noen fra det Frie Korea, til å bli dømt til fengsel.

Okkupert Korea er et nyliberalt helvete med den lengste arbeidsdagen i verden og håpløse lønninger (minimumlønn ligger på 48 kroner i time), med monstrøse ulikheter og urettferdigheter. Okkupasjonsstyrke er på 30 tusen yankee-soldater og hundrevis av atombomber. Okkupasjonssoldatene voldtar og dreper uten å bli siktet eller dømt, fordi de har total immunitet.

Nå kan normaliserings- og gjenforeningsprosessen med det Frie Korea endelig startes på nytt!

Nord-Koreansk aggresjon?

USS ”George Washington” kan ta omtrent 80 fly og har et flydekk på omtrent 18 000 m² samt fire rakettutskytningsramper. Pluss en lang rekke andre morderiske herligheter. Og en drøss dystre drømmer om nye Vietnam-eventyr.

”Folk i Sør-Korea har levd under en slik trussel i mange år, og er vant til det”.

Per Andreas Kveseth

I ”DAGSNYTT ATTEN”, fredag 5. april får en...
RSS-mating for kommentarer Kommentarer

Ny kommeentar

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

 

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard
Redaktør: Terje Bjørlo
Vevredaktør: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgivar: Norges Kommunistiske Parti
Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 2017 - Republisering

Nettløsning ANS NyFritid Media

FRIHETEN
Friheten er ei norsk månadsavis, med ei lang historie, ho blir redigert av ein frivulleg redaksjon og er basert på frivullegheit. Difor treng me og bidrag, både økonomisk, innhaldsmessig og andre oppgåver. Støtt oss!

Avisa vert utgitt av Noregs Kommunistiske Parti, og er den enaste avisa som vart etablert illegalt under 2. verdenskrig som fortsatt utgis.
Avisa skriv ikkje om det du finn i alle andre avisar, og det er nok derfor me opplevar auke i både tingarar og laussal.
Avisa, ho er systemkritisk og analytisk, djuptgåande og skriv om alle emner. Avisa kjem to gonger i månaden, vil du tinga ho?

Harald Øystein
,
ansvarleg redaktør