friheten

avisa med Nyhetene bak Nyhetene - 78. årgang


FNs utsendinger til Colombia hyller FARCgeriljaen for sin overholdelse av fredsavtalen mellom regjeringen og geriljaen. FN skriver at overføringen av geriljasoldater til spesielle soner hvor de skal være under normaliseringsprosessen går etter planen selv om det mangler forberedelser i flertallet av sonene. FN advarer også mot høyreorienterte paramilitære styrker i områder som Farc forlater og uttaler at denne trusselen må taes på alvor. FN-organisasjonen for flyktninger UNHCR  har også bekreftet at et hundretalls columbianere nylig har flyktet over grensen til Venezuela for å få beskyttelse mot paramilitære styrker.

 

Gunnar Kolstad


RSS-mating for kommentarer Kommentarer

Ny kommeentar

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

 

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard
Redaktør: Terje Bjørlo
Vevredaktør: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgivar: Norges Kommunistiske Parti
Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 2017 - Republisering

Nettløsning ANS NyFritid Media

FRIHETEN
Friheten er ei norsk månadsavis, med ei lang historie, ho blir redigert av ein frivulleg redaksjon og er basert på frivullegheit. Difor treng me og bidrag, både økonomisk, innhaldsmessig og andre oppgåver. Støtt oss!

Avisa vert utgitt av Noregs Kommunistiske Parti, og er den enaste avisa som vart etablert illegalt under 2. verdenskrig som fortsatt utgis.
Avisa skriv ikkje om det du finn i alle andre avisar, og det er nok derfor me opplevar auke i både tingarar og laussal.
Avisa, ho er systemkritisk og analytisk, djuptgåande og skriv om alle emner. Avisa kjem to gonger i månaden, vil du tinga ho?

Harald Øystein
,
ansvarleg redaktør