Velkommen til Friheten

Til venstre ser du siste utgave. Her på nettutgaven finner du utvalgte artikler fra siste papiravis, samt noen ekstraartikler og arkivfunksjonalitet.

Papirutgaven
Bli abonnement - Kjøp i løssalg hos Narvesen

Den digitale papirutgaven kan du kjøpe direkte hos Friheten på friheten.no/eavis og hos BuyAndRead

Kø på Nasjonalgalleriet.																								 Foto: Børre Høstland / Nasjonalmuseet
Medstrøms pressefolk
Per Påbegynt
Museumsforlaget. Fagbok/dokumentarbok, på 136 sider. Skrevet av Torgeir Bryge Ødegården, sivilingeniør i teknisk fysikk frå NTNU, med praktisk-pedagogisk utdanning frå Universitetet i Oslo. Han arbeider no på Equinors prosessanlegg til havs.
Ulikheten øker
Fra utstillingen i Danmark Design. Over: En Sær festkjole. Under: Stolgalleriet
REUTERS/Jose Miguel Gomez
Ti minutter fikk Greta til å formidle et budskap som sannsynligvis var det viktigste denne forsamlingen i hele World Economic Forums nesten 50 år lange historie har mottatt –‘Our house is on fire – I want you to panic. Dere er ikke engang modne nok til å si det som det er, selv den byrden overlater dere til oss barn. En forsamling på over 2 000 mennesker – noen av verdens aller rikeste dynastier og deres snadrende politikere ble ettertrykkelig satt i skammekroken.																			 REUTERS/Philippe Wojazer
G20 og vårt Amerika
AP Photo/Mark Schiefelbein, File
Jens Stoltenberg og Donald Trump står ved hverandres side, Stoltenberg fungerer som Trumps pengeinnkrever skriver artikkelforfatteren														REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Edgard Garrido
Dom på livstid?
  • Startside

eAvis og abonnement

Velkommen til Avisa Frihetens egen eAvis!

Allerede papirabonnement og vil ha tilgang?

1. Registrer deg her

2. Nederst i registreringsskjemaet står det "Kombiabonnement" til kr. 0,-. Velg dette. Du får umiddelbart tilgang, så påse at du bruker samme navn og adresse som avisa i posten. Ta kontakt dersom du står fast eller lurer på noe

3. Når du har fått tilgang trykker du i toppmenyen på "eAvis" og så "Innlogging". Du får da tilgang når du forsøker å gå til Årets aviser og Papirarkiv i eAvis i hovedmenyen.

 

Ny abonnement på eAvisa:

1. Registrer deg her

Under registreringen får du valg om å kjøpe abonnement nederst på siden. Du kan også kjøpe abonnement i ettertid, du vil få spørsmål om dette når du forsøker å gå til et abonnementsbegrenset område.
Du kan nå bruke ditt abonnement (har du valgt bankbetaling må du vente til vi har registrert din innbetaling).
Du får kjøpt flere ulike abonnement, kr. 400 per halvår og kr. 790 per år

3. Når du har fått tilgang trykker du i toppmenyen på "eAvis" og så "Innlogging". Du får da tilgang når du forsøker å gå til Årets aviser og Papirarkiv i eAvis i hovedmenyen.

Ny abonnement på bare papiravis:

Gå til dette skjemaet og fyll inn navn og adresse - så vil du iløpet av 14 dager få din første utgave. Avisa utkommer to ganger per måned (26 utgaver per år). Abonnement koster kr. 100 per måned, kr. 280 per kvartal, kr. 540 per halvår eller kr. 1 025 per år. Dette inkluderer fri tilgang til eAvisa og arkivet, for å aktivere den gjør som under “Allerede papirabonnement og vil ha tilgang” etter at du har sendt bestillingsskjemaet.

Velkommen til Friheten

Dette er en beskyttet side for administrasjon, skribenter og bidragsytere til Friheten. Siden vil gi mer informasjon om alt fra bokstav til ferdig avis - og hvordan ståa er for neste utgave.

Dersom du er skribent, bidragsyter eller arbeider i Avisa Friheten kan du logge inn for å få tilgang til ressursene.

Friheten Gaver

Vår røst

Støtt Friheten med en innbetaling til 5010 05 88053

Alle bidrag tas imot med takk!

Dette er Frihetens hovedkampanje for å utvikle avisa. Midlene brukes til å utvide sidetallet i den trykte utgaven, kjøpe bilder, og markedsføring av avisa. I 2017 var målet 45 000, vi nådde nesten 80 000. I år har vi samme mål, og har passert 50 000 i august. Er du også med? Du kan også bruke knappen til venstre på siden – for å gi direkte med kort, eller du kan bruke kontonummeret ovenfor.

 

Fram for Friheten

Støtt Friheten med en innbetaling til 7878 05 37247

Alle bidrag tas imot med takk!

leder

Ulikheten øker

Ulikheten øker


Stortingsmelding 13 (2018/2019) som er meldingens korrekte tittel, eller ulikhetsmeldingen ble presentert for noen dager siden. Som meldingen viser...

Les videre

Elprisen fra 1990-2019

Energiloven - en tragedie

Lov av 29. juni 1990, omhandler produksjon, omforming, overføring, omsetning, fordeling og bruk av energi. Loven åpnet for et fritt marked for kjøp...

Les videre

Kun på nett

AP Photo/Friheten

Brua som hindra naudhjelpa

Anders Magnus i NRK meiner at 90 % av befolkninga i Venezuela er fattige. Regjeringa i landet skal være i mot å få naudhjelp frå USA og har difor...

Les videre

mest lest i arkivet

fra arkivet

Kø på Nasjonalgalleriet.																								 Foto: Børre Høstland / Nasjonalmuseet

Folk flestgår på museum

Kulturrådets museumsstatistikk viser høye besøkstall for museene i Norge. I 2017 hadde norske museer mer enn 11 millioner besøkende.


Kulturrådet –...

Les videre

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lag historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard Redaktør: Terje Bjørlo Nett: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2019 - Republisering